Napisz własną recenzję produktu
*
*
  • Zły
  • Doskonały
Zamieszczone recenzje
Łóżko Renia maxi z pojemnikiem na pościel
Łóżko wykonane starannie i solidnie. Bardzo miły kontakt ze sprzedającym. Fachowa obsługa i do tego transport gratis. Serdecznie polecam  :o)
Gości | 2015-12-27 19:21
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (1/0)
łózko Renia maxi z pojemnikiem
Łóżko przepiękne i bardzo solidne o wiele ładniejsze niż na zdjęciach.  Miły kontakt z Firmą . Polecam gorąco
Gości | 2016-05-13 21:31
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (2/0)
RENIA MAXI Z POJEMNIKIEM NA POŚCIEL
Łóżko solidne, porządne, praktyczne... i przepiękne :). Świetny kontakt z Firmą, miła obsługa, a przy tym terminowo, słownie i fachowo. Transport gratis - a do tego punktualnie co do minuty, a trzeba było do nas dojechać 400 km :). Jesteśmy bardzo zadowoleni, a dziecko szczęśliwe :). Wkrótce zamówimy drugie dla młodszego :). Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie :).
Gości | 2016-07-13 21:09
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (2/0)
ŁÓŻKO RENIA MAXI Z POJEMNIKIEM NA POŚCIEL
Łóżko solidne, praktyczne, porządne...a do tego przepiękne! :) Przemiły kontakt ze sprzedającym, wszystko fachowo, słownie, terminowo... Do tego transport gratis i punktualnie co do minuty - a trzeba było dojechać do nas 400 km ;). Jesteśmy bardzo zadowoleni, a dziecko szczęśliwe ;). Wkrótce zamawiamy kolejne - dla młodszego :). Polecamy bez żadnych wątpliwości! Dziękujemy bardzo i pozdrawiamy serdecznie :)
Gości | 2016-07-13 21:16
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (2/0)
ŁÓŻKO RENIA MAXI Z POJEMNIKIEM NA POŚCIEL
Łóżko solidne, praktyczne, porządne...a do tego przepiękne! :) Przemiły kontakt ze sprzedającym, wszystko fachowo, słownie, terminowo... Do tego transport gratis i punktualnie co do minuty - a trzeba było dojechać do nas 400 km ;). Jesteśmy bardzo zadowoleni, a dziecko szczęśliwe ;). Wkrótce zamawiamy kolejne - dla młodszego :). Polecamy bez żadnych wątpliwości! Dziękujemy bardzo i pozdrawiamy serdecznie :)
Gości | 2016-07-13 21:17
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (2/0)
łóżko Renia maxi z pojemnikiem na pościel
Zamówienie zrealizowane bez uwag, łóżko wykonane bardzo ładnie, dostawa w umówionym terminie, fachowa i miła obsługa. Firma godna polecenia.
Gości | 2016-11-21 13:35
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (2/0)
Łóżka Renia maksi
Łóżka dostarczone w krótkim czasie,solidne i b.ładne.Miła,fachowa i bardzo życzliwa obsługa.
Gości | 2017-02-04 12:53
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (2/0)
Łózko Renia maxi z pojemnikiem na pościel
Bardzo profesjonalne podejście do klienta.Łózko starannie wykonane dostarczone w wyznaczonym terminie .Firma naprawdę godna polecenia .Pozdrawiam i życzę wielu klientów . aha skala 5 gwiazdek to za mało :)
Piotr | 2017-02-25 22:59
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (1/0)
Łózko Renia maxi z pojemnikiem na pościel
Bardzo profesjonalne podejście do klienta.Łózko starannie wykonane dostarczone w wyznaczonym terminie .Firma naprawdę godna polecenia .Pozdrawiam i życzę wielu klientów . aha skala 5 gwiazdek to za mało :)
Piotr | 2017-02-25 22:59
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (1/0)
Super łóżko
Pozostaje mi tylko zgodzić się z pozostałymi opiniami. Łóżko wykonane starannie. Dostarczone w terminie. Dobry kontakt ze sprzedającym. Oby tak dalej.
Gości | 2017-03-06 18:51
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
łóżko Renia maxi z pojemnikiem
Łóżko bardzo ładne i solidnie wykonane. Dziecko zadowolone ☺. Bardzo dobry kontakt z firmą, sympatyczna i miła obsługa, pomoc w razie wątpliwości. Terminowa dostawa. Polecam serdecznie.
Gości | 2017-06-06 20:42
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko Renia
Łóżko przepiękne, solidnie wykonane, wygodne w obsłudze, pojemnik spory, nie spada na dół po otwarciu. Jakoś wykonania i obsługa w sklepie na jak najwyższym poziomie. Polecam wszystkim!
Gości | 2018-02-08 10:55
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Gorąco polecam !!!
Polski producent, świetna jakość, doskonały kontakt. Niesamowite, że są jeszcze tacy rzetelni przedsiębiorcy. Łóżko zamówione na prezent dla córki - dotarło zgodnie z wcześniejszą umową, bardzo dobrze zabezpieczone do transportu, a jego składanie okazało się czystą przyjemnością.
Gości | 2018-10-08 22:24
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Mogę polecic
Łóżko kupiliśmy dla naszego synka w kolorze białym. Bardzo doba jakoś wykonania. Super praktyczny pojemnik na pościel, który na zdjęciach wydawał się mniejszy niż jest w rzeczywistości. Łóżko bardzo wygodne, nawet z niedrogim materacem piankowym z ikea. Polecam
Paweł | 2018-12-13 21:26
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (1/0)