Recenzje produktu Łóżko pietrowe Krzyś

Napisz własną recenzję produktu
*
*
  • Zły
  • Doskonały
Zamieszczone recenzje
Łóżko piętrowe Krzyś
Zdecydowanie polecam łóżko piętrowe Krzyś. Dzieci są bardzo zadowolone, jest ładnie wykonane, miłe dla oka, wygodne (dodam, iż jestem osobą zwracającą uwagę na szczegóły i wymagającą). Mamy wersję w kolorze szarym, podwyższoną o 10 cm między łóżkami od wymiaru standardowego. Kontakt ze sprzedającym rewelacyjny, osoba szczera, potrafiąca odpowiedzieć na każde pytanie. Podsumowując - dobre łóżko w dobrej cenie, zakupione od osoby, która bardzo dba o renomę własnej firmy, co w obecnych czasach jest godne pochwały.
Gości | 2016-09-23 21:02
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (3/0)
Profesjonalizm i szacunek do klienta
Łóżko wykonane z dbałością o szczegóły, estetycznie wykończone, wykonane z drzewa olchowego, wcześniej córka miała łóżko sosnowe i borykaliśmy sie z ciągłym problemem plam żywicznych a na białym kolorze szpeciło to szczególnie. W przypadku łóżka olchowego tego problemu nie ma.
Firma Anpol nastawiona na zadowolenie klienta, pomocna na każdym etapie realizacji zamówienia. Przemili ludzie.
Szczerze polecam łóżko jak i firmę.
Ps dziękuję za skrócenie czasu realizacji :-)
Martyna | 2018-08-28 14:23
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (1/0)
Łóżko piętrowe Krzyś
Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Anpol. Zamówiłam łóżko piętrowe Krzyś, wg wielu własnych parametrów. Wszystkie zostały spełnione i zapewnione w 100%. Łóżko bardzo dobrze wykonane, estetycznie i z dbałością. Kontakt ze Sprzedającym bardzo miły i rzetelny. Sprzedający pomocny na każdym etapie zamówienia. Dzieci bardzo zadowolone z łóżka. Polecam wszystkim.
Gości | 2018-09-13 11:08
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
łóżko piętrowe Krzyś
Dodam, że czas realizacji był szybki mimo okresu urlopowego i wielu własnych parametrów. Marta, Lubin
Gości | 2018-09-13 11:10
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko Krzyś
Jestem bardzo zadowolona z łozka ktore zamowiłam. Jest bardzo estetycznie wykonane nie ma się czego doczepić. Firma bardzo dba o klienta. Z kazdym zapytaniem szybko udziela konkretnej odpowiedzi. Goroco polecam
Kasia z Krakowa
Gości | 2018-10-09 10:46
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko piętrowe Krzyś
Łóżko bardzo ładnie wykonane. Widać dbałość o szczegóły i estetykę wykonania.
Zamówienie zrealizowano szybciej niż pierwotnie zakładano.
Kontakt ze sprzedającym bezproblemowy i szybki.

Jedyny minus łóżka to o jeden szczebelek drabinki za mało. Gdyby były trzy - byłoby rewelacyjnie.
Gości | 2018-11-06 10:36
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (1/0)
Godne polecenia
Łóżko solidnie i estetycznie wykonane. Termin realizacji szybszy niż zakładany. Kontakt ze sprzedającym rewelacyjny. Polecam serdecznie. Małgorzata
Małgorzata | 2018-12-02 15:51
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko piętrowe Krzyś
Łóżko super bardzo jestem zadowolona, że wybrałam właśnie tę firmę. Polecam w 100 %. Kontakt znakomity. Najważniejsze że dzieciaki zadwolone.
ELŻBIETA | 2018-12-12 14:21
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko piętrowe Krzyś
Zdecydowanie polecam firmę Anpol meble, łóżko które kupiliśmy dla dzieci, jest REWELACYJNE, PIĘKNE, WYKONANE BARDZO PRECYZYJNIE i co najważniejsze dzieci są BARDZO ZADOWOLONE dodam tylko, że kontakt ze sprzedającym był WPSANIAŁY I BARDZO MIŁY, jeszcze raz szczerze i serdecznie polecam.
Gości | 2019-04-02 23:01
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Swietne
Bardzo dobry jakościowo i z wyglądu mebel. Jednolicie biały. Swietnie się prezentuje. Trochę przeszkadzają mi te luźne szczebelki, ale pewnie mają swoją funkcję.
Gości | 2019-06-27 07:26
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko piętrowe Krzyś
Bardzo ładne, starannie wykonane łóżko. Dokładnie pomalowane, bez plam i nierówności. Wszystkie otwory dobrze nawiercone, więc nie było żadnych problemów ze złożeniem. Kontakt ze sprzedawcą rewelacyjny. Szczerze polecam.
Gości | 2019-10-19 15:52
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
piętrowe Krzyś
Super, bardzo dobry zakup. Dla naszych bliźniaków najlepsza z opcji na jaką mogliśmy trafić, tym bardziej że mamy ograniczenia metrażowe w mieszkaniu i dwa oddzielne łóżka by się nie zmieściły. Dobre wykonanie, równy kolor. Polecam
Gości | 2021-04-15 10:03
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Dobry zakup - piętrowe Krzyś
Ładne i dobrze wykonane łóżko piętrowe. W końcu udało się naszym bliźniakom znaleźć odpowiednią wersję. Do tego sprawna realizacja. Dziękujemy!
Gości | 2021-05-17 08:50
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
piętrowy krzyś
Dobrze wykonane piętrowe łóżko dla naszych synów. Każdy element porządnie wykończony, dobra cena i też wykonane z olchy w bieli. Obsługa miła i chętna do pomocy, zakup bardzo udany!
Gości | 2021-06-17 09:02
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko Krzyś
Wybraliśmy wersję w kolorze szarym dla naszych synów. Ogólnie duży plus za styl, jakość drewna i wykończenia elementów i zachowanie bezpieczeństwa.Udany zakup!
Gości | 2021-07-19 10:13
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
piętrowe Krzyś
Naprawdę dobre łóżko piętrowe, jestem pozytywnie zaskoczona (a na początku miałam obawy). Jednak widząc jakość wykonania, materiału i też stylu to naprawdę jest dobrze!
Gości | 2021-08-11 09:47
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
piętrowe łóżko krzyś
ładne i jednocześnie dobrze wykonane łóżko piętrowe z drewna olchowego. Wybraliśmy wersję 80x160cm z szuflada na pościel. Przyszło na czas, po złożeniu wszystko sie zgadza, dzieciak mega zadowolone :)
Gości | 2021-09-14 09:25
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko piętrowe Krzyś
Wygodne i jednocześnie dobrze wykonane łóżko piętrowe dla naszych synów. Mieliśmy obawy co do stabilności takiego łóżka, ale obsługa wszystko nam wyjaśniła i przedstawiła od strony wykonania. Dostawa na czas :)
Gości | 2021-10-14 09:03
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)