Napisz własną recenzję produktu
*
*
  • Zły
  • Doskonały
Zamieszczone recenzje
łóżko DORA MAXI
Bardzo dobre i solidne łóżko, estetyczne i niezwykle funkcjonalne. Posiada skrzynię na pościel, lekko się otwiera ( podobnie jak typowa wersalka )  i może być samodzielnie obsługiwane przez dziecko, ponieważ otwieranie i zamykanie jest bezpieczne. Dzięki praktycznym poduchom doskonale sprawdza się jako kanapa w dzień.  Materac - polecony przez Firmę  - wygodny, dobrze się na nim śpi :)
Nabyłam dwa komplety łóżek - dla każdej z córek do pokoju - i jesteśmy bardzo zadowolone :)
Dostawa szybka i profesjonalna obsługa ze strony Firmy Anpol-Meble. Polecam zarówno Firmę , jak i recenzowany produkt.
Gości | 2020-02-15 15:43
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (2/0)
Dobrze się sprawdza
Dobrze się sprawdza, córka zadowolona z łóżka. Wygodne i bezpieczne. W dzień służy dobrze jako kanapa :)
Gości | 2020-06-18 13:19
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Świetne!
Świetne! solidne i ładnie wygląda, bardzo funkcjonajne. Dziecko samo świetnie radzi sobie z jego obsługą :)
Gości | 2020-07-30 13:48
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Extra!
Łóżko jest solidne, wygodne i funkcjonalne. Dodatkowa szuflada przydatna jako dodatkowe miejsce, oceniam ten mebel bardzo dobrze.
Gości | 2020-08-10 11:43
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko jest super
Łóżko jest super. Wygląga bardzo ładne, w pokoju dziecka znakomicie się prezentuje. Wygodne, solidne. Polecam.
Andrzej | 2020-08-28 14:09
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Polecam
Polecam, jest bardzo wygodne i solidnie wykonane. Córce się bardzo spodobało. Dobrze jej się w nim śpi.
Gości | 2020-10-13 11:53
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Świetne
Świetne łożko. Estetycznie wygląda, dziecko łatwo je samodzielnie obsługuje, łózko bardzo solidne i przede wszystkim bardzo wygodne.
Gości | 2020-10-28 13:26
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Świetne!
Bardzo ładne łóżko!Solidne wykonanie!W dzień służy jako kanapa zdobiąc  pomieszczenie,natomiast na noc świetne do snu.
Gości | 2020-11-05 22:23
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Dobra Maxi z pojemnikiem na pościel
Łóżko ładne. Montaż prosty. Szkoda tylko że do montowania stelaża zamiast wkrętów sprzedawca dołączył gwoździe. Największy mankament psujący cały wygląd to poduszki uszyte z z fatalnej jakości ekoskóry. Niestety muszę je zastąpić innym.
BOGUSŁAWA | 2020-11-14 11:38
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Właściciel odpowiedział na tę opinię
Witam serdecznie
Dziękujemy za sugestie, ale nie trafione,  ponieważ nie mogą być tam  użyte wkręty , które bez nawiercenia otworów  będą rozrywać element do którego plastik  jest przykręcany ( nie polecam tego stosować )
Co do poduszek to jest użyta najlepszej jakości ekoskórka  ( Klient nie zgłaszał żadnych uwag , mimo dobrego kontaktu tel. )
Jak widać każdy ma swoją wizję produktu.
Pozdrawiam
Dora maxi z pojemnikiem
Łóżko super, solidnie wykonane. Kontakt ze sprzedającym przemiły, Pan pomocny na każdym  etapie zamówienia. Łóżko solidnie zapakowane proste w montażu. Pomysł z poduszkami   rewelacyjny w dzień jako kanapa a w nocy wygodne łóżko do spania.Polecam
Gości | 2020-11-16 12:25
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko spełnia oczekiwania
Łóżko spełnia oczekiwania. Wysoka jakość wykonania i duża wygoda, komfort. Dziecku się podoba i mówi, że dobrze się śpi, więc zakup uznaję za udany.
Gości | 2020-11-20 13:16
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Bardzo dobre!
Bardzo dobre! złożenie proste, łóżko ładnie wygląda, jest dobrze wykonane i na pewno posłuzy na lata.
Gości | 2020-11-27 11:01
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Polecam Dora Maxi z pojemnikiem
Jesteśmy zadowoleni z wyboru, przede wszystkim łóżko funkcjonalne, wygodne i jednocześnie dostępne w naprawdę dobrej cenie. Córcia jest zadowolona z resztą sama sobie własnie ten model wybrała. Jest też spory pojemnik na pościel, czyli wszystko co być powinno. Polecam
Gości | 2021-01-11 09:20
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)