Napisz własną recenzję produktu
  • Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać recenzje
*
*
  • Zły
  • Doskonały
Zamieszczone recenzje
łóżko DORA MAXI
Bardzo dobre i solidne łóżko, estetyczne i niezwykle funkcjonalne. Posiada skrzynię na pościel, lekko się otwiera ( podobnie jak typowa wersalka )  i może być samodzielnie obsługiwane przez dziecko, ponieważ otwieranie i zamykanie jest bezpieczne. Dzięki praktycznym poduchom doskonale sprawdza się jako kanapa w dzień.  Materac - polecony przez Firmę  - wygodny, dobrze się na nim śpi :)
Nabyłam dwa komplety łóżek - dla każdej z córek do pokoju - i jesteśmy bardzo zadowolone :)
Dostawa szybka i profesjonalna obsługa ze strony Firmy Anpol-Meble. Polecam zarówno Firmę , jak i recenzowany produkt.
Gości | 2020-02-15 15:43
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (2/0)
Dobrze się sprawdza
Dobrze się sprawdza, córka zadowolona z łóżka. Wygodne i bezpieczne. W dzień służy dobrze jako kanapa :)
Gości | 2020-06-18 13:19
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Świetne!
Świetne! solidne i ładnie wygląda, bardzo funkcjonajne. Dziecko samo świetnie radzi sobie z jego obsługą :)
Gości | 2020-07-30 13:48
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Extra!
Łóżko jest solidne, wygodne i funkcjonalne. Dodatkowa szuflada przydatna jako dodatkowe miejsce, oceniam ten mebel bardzo dobrze.
Gości | 2020-08-10 11:43
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko jest super
Łóżko jest super. Wygląga bardzo ładne, w pokoju dziecka znakomicie się prezentuje. Wygodne, solidne. Polecam.
Andrzej | 2020-08-28 14:09
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Polecam
Polecam, jest bardzo wygodne i solidnie wykonane. Córce się bardzo spodobało. Dobrze jej się w nim śpi.
Gości | 2020-10-13 11:53
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Świetne
Świetne łożko. Estetycznie wygląda, dziecko łatwo je samodzielnie obsługuje, łózko bardzo solidne i przede wszystkim bardzo wygodne.
Gości | 2020-10-28 13:26
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Świetne!
Bardzo ładne łóżko!Solidne wykonanie!W dzień służy jako kanapa zdobiąc  pomieszczenie,natomiast na noc świetne do snu.
Gości | 2020-11-05 22:23
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Dobra Maxi z pojemnikiem na pościel
Łóżko ładne. Montaż prosty. Szkoda tylko że do montowania stelaża zamiast wkrętów sprzedawca dołączył gwoździe. Największy mankament psujący cały wygląd to poduszki uszyte z z fatalnej jakości ekoskóry. Niestety muszę je zastąpić innym.
BOGUSŁAWA | 2020-11-14 11:38
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Właściciel odpowiedział na tę opinię
Witam serdecznie
Dziękujemy za sugestie, ale nie trafione,  ponieważ nie mogą być tam  użyte wkręty , które bez nawiercenia otworów  będą rozrywać element do którego plastik  jest przykręcany ( nie polecam tego stosować )
Co do poduszek to jest użyta najlepszej jakości ekoskórka  ( Klient nie zgłaszał żadnych uwag , mimo dobrego kontaktu tel. )
Jak widać każdy ma swoją wizję produktu.
Pozdrawiam
Dora maxi z pojemnikiem
Łóżko super, solidnie wykonane. Kontakt ze sprzedającym przemiły, Pan pomocny na każdym  etapie zamówienia. Łóżko solidnie zapakowane proste w montażu. Pomysł z poduszkami   rewelacyjny w dzień jako kanapa a w nocy wygodne łóżko do spania.Polecam
Gości | 2020-11-16 12:25
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko spełnia oczekiwania
Łóżko spełnia oczekiwania. Wysoka jakość wykonania i duża wygoda, komfort. Dziecku się podoba i mówi, że dobrze się śpi, więc zakup uznaję za udany.
Gości | 2020-11-20 13:16
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Bardzo dobre!
Bardzo dobre! złożenie proste, łóżko ładnie wygląda, jest dobrze wykonane i na pewno posłuzy na lata.
Gości | 2020-11-27 11:01
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Polecam Dora Maxi z pojemnikiem
Jesteśmy zadowoleni z wyboru, przede wszystkim łóżko funkcjonalne, wygodne i jednocześnie dostępne w naprawdę dobrej cenie. Córcia jest zadowolona z resztą sama sobie własnie ten model wybrała. Jest też spory pojemnik na pościel, czyli wszystko co być powinno. Polecam
Gości | 2021-01-11 09:20
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko ładne i funkcjonalne, bardzo miła obsługa sprzedawcy
Łóżko kupiliśmy rok temu. Popełniliśmy błąd przy składaniu stelaża, ponieważ nie uwzględniliśmy dodatkowej listwy pośrodku, która powinna być inaczej zamontowana. Problem ujawnił się po roku, kiedy listwy stelaża zaczęły wypadać. Skontaktowałam się z firmą - Pan w bardzo miły sposób rozwiązał mój problem, ponieważ nie byłam nawet świadoma mojego błędu. Obsługa sklepu zdecydowanie na plus, łóżko jest ładne i funkcjonalne. Dzięki poduszkom-oparciom w ciągu dnia wygląda jak kanapa. Użytkowniczka jest bardzo zadowolona.
Monika | 2021-10-21 09:38
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Polecam
Łóżko użytkujemy od blisko dwóch lat. Pomimo upływu czasu, nie nosi ono żadnych śladów użytkowania. Jest wielofunkcyjne, eleganckie i solidne. Dzięki poduszkom z ekoskóry, w ciągu dnia służy za kanapę.
Dodatkowo obsługa klienta jest na bardzo wysokim poziomie. Kontakt z firmą jest bezproblemowy, a pracownicy służą pomocą i w razie wątpliwości doradzają.
Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy zakup łóżka.
Justyna | 2022-01-04 11:24
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)