Napisz własną recenzję produktu
*
*
  • Zły
  • Doskonały
Zamieszczone recenzje
Łóko Dora II maxi z pojemnikiem i szufladą
Wszystko zgodne z opisem. Łóżko jeszcze lepiej wygląda w rzeczywistości. Córka szczęśliwa. Kontakt z Producentem oceniam na 5 gwiazdek precyzyjny  i pomocy. Wszystko przebiegło sprawnie i bez zastrzeżeń. Polecam
Anna | 2019-05-27 20:16
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (4/0)
Doskonały
Zamówione łóżko Dora II zgodne z opisem. Materc bardzo wygodny. Dostawa bez zastrzeżeń. Kontakt i doradztwo na najwyższym poziomie. Polecam w 100 procentach.
Gości | 2019-07-13 15:43
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (3/0)
Doskonały
Zamówione łóżko Dora II zgodne z opisem. Materc bardzo wygodny. Dostawa bez zastrzeżeń. Kontakt i doradztwo na najwyższym poziomie. Polecam w 100 procentach.
Gości | 2019-07-13 15:44
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (1/0)
Łóżko DORA II MAX z pojemnikiem i szuflada.
Zamówione łóżko Dora II maxi - zgodne z opisem. Materc bardzo wygodny. Dostawa bez zastrzeżeń. Kontakt i doradztwo na najwyższym poziomie. Polecam w 100 procentach.
Gości | 2019-07-13 15:46
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (2/0)
Profesionalizm od samego początku do końca
Kontakt z producentem oceniam na bardzo wysokim poziomie, ponieważ zawsze uzyskiwaliśmy wymagane przez nas informacje. Doświadczenie pomogło wybrać odpowiednie wyposażenie, które w 100% spełnia nasze wymagania. Produkt jest bardzo solidny oraz prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Przesyłka przyjechała szybciej niż zakładaliśmy oraz była odpowiednio zapakowana.
Gości | 2019-09-15 20:22
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (1/0)
Profesionalizm od samego początku do końca
Kontakt z producentem oceniam na bardzo wysokim poziomie, ponieważ zawsze uzyskiwaliśmy wymagane przez nas informacje. Doświadczenie pomogło wybrać odpowiednie wyposażenie, które w 100% spełnia nasze wymagania. Produkt jest bardzo solidny oraz prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Przesyłka przyjechała szybciej niż zakładaliśmy oraz była odpowiednio zapakowana.
Gości | 2019-09-15 20:23
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (1/0)
Łóżko Dora II maxi z szufladą
Łóżko zgodne z opisem producenta, ładnie się prezentuje i jest bardzo wygodne.
Kontakt z producentem bardzo dobry, dostawa produktu bez zastrzeżeń jeśli chodzi o terminowość.
Polecam
Gości | 2019-10-21 18:16
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (1/0)
Doskonały wybór
Łóżko solidnie wykonane, bardzo wygodne /materace Amadeo/, prezentuje się świetnie!! Wspaniały kontakt ze sprzedającym, profesjonalna pomoc, doradztwo i zaangażowanie! Transakcja bezproblemowa, szybka realizacja! W pełni polecam!!
AGNIESZKA | 2019-11-27 22:08
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (1/0)
Rewelacyjne łóżko DORA II MAXI Z POJEMNIKIEM
Zakupiłem dla syna łózko Dora II maxi z pojemnikiem. To był strzał w dziesiątkę. Trochę się obawiałem kupować "w ciemno", ale warto było ryzykować. Łóżko wygląda świetnie, jest dopracowane w każdym calu, mega wygodne. Syn jest zachwycony, a nastolatkowi naprawdę trudno dogodzić. Realizacja zamówienia bardzo szybka, czekaliśmy niecałe 2 tygodnie; obsługa klienta i kontakt - świetne. Gorąco polecam i wiem, że to nie ostatni mój zakup w tej firmie (szykuje się remont pokoju córki). Dodam, że wcześniej mieliśmy łóżko białe z bardzo znanej sieciówki i jakość oraz wygoda łóżka Dora - nie do porównania!!!
Gości | 2019-12-14 18:25
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)