Napisz własną recenzję produktu
*
*
  • Zły
  • Doskonały
Zamieszczone recenzje
Łóko Dora II maxi z pojemnikiem i szufladą
Wszystko zgodne z opisem. Łóżko jeszcze lepiej wygląda w rzeczywistości. Córka szczęśliwa. Kontakt z Producentem oceniam na 5 gwiazdek precyzyjny  i pomocy. Wszystko przebiegło sprawnie i bez zastrzeżeń. Polecam
Anna | 2019-05-27 20:16
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (4/0)
Doskonały
Zamówione łóżko Dora II zgodne z opisem. Materc bardzo wygodny. Dostawa bez zastrzeżeń. Kontakt i doradztwo na najwyższym poziomie. Polecam w 100 procentach.
Gości | 2019-07-13 15:43
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (3/0)
Doskonały
Zamówione łóżko Dora II zgodne z opisem. Materc bardzo wygodny. Dostawa bez zastrzeżeń. Kontakt i doradztwo na najwyższym poziomie. Polecam w 100 procentach.
Gości | 2019-07-13 15:44
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (1/0)
Łóżko DORA II MAX z pojemnikiem i szuflada.
Zamówione łóżko Dora II maxi - zgodne z opisem. Materc bardzo wygodny. Dostawa bez zastrzeżeń. Kontakt i doradztwo na najwyższym poziomie. Polecam w 100 procentach.
Gości | 2019-07-13 15:46
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (2/1)
Profesionalizm od samego początku do końca
Kontakt z producentem oceniam na bardzo wysokim poziomie, ponieważ zawsze uzyskiwaliśmy wymagane przez nas informacje. Doświadczenie pomogło wybrać odpowiednie wyposażenie, które w 100% spełnia nasze wymagania. Produkt jest bardzo solidny oraz prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Przesyłka przyjechała szybciej niż zakładaliśmy oraz była odpowiednio zapakowana.
Gości | 2019-09-15 20:22
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (1/0)
Profesionalizm od samego początku do końca
Kontakt z producentem oceniam na bardzo wysokim poziomie, ponieważ zawsze uzyskiwaliśmy wymagane przez nas informacje. Doświadczenie pomogło wybrać odpowiednie wyposażenie, które w 100% spełnia nasze wymagania. Produkt jest bardzo solidny oraz prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Przesyłka przyjechała szybciej niż zakładaliśmy oraz była odpowiednio zapakowana.
Gości | 2019-09-15 20:23
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (1/0)
Łóżko Dora II maxi z szufladą
Łóżko zgodne z opisem producenta, ładnie się prezentuje i jest bardzo wygodne.
Kontakt z producentem bardzo dobry, dostawa produktu bez zastrzeżeń jeśli chodzi o terminowość.
Polecam
Gości | 2019-10-21 18:16
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (1/0)
Doskonały wybór
Łóżko solidnie wykonane, bardzo wygodne /materace Amadeo/, prezentuje się świetnie!! Wspaniały kontakt ze sprzedającym, profesjonalna pomoc, doradztwo i zaangażowanie! Transakcja bezproblemowa, szybka realizacja! W pełni polecam!!
AGNIESZKA | 2019-11-27 22:08
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (1/0)
Rewelacyjne łóżko DORA II MAXI Z POJEMNIKIEM
Zakupiłem dla syna łózko Dora II maxi z pojemnikiem. To był strzał w dziesiątkę. Trochę się obawiałem kupować "w ciemno", ale warto było ryzykować. Łóżko wygląda świetnie, jest dopracowane w każdym calu, mega wygodne. Syn jest zachwycony, a nastolatkowi naprawdę trudno dogodzić. Realizacja zamówienia bardzo szybka, czekaliśmy niecałe 2 tygodnie; obsługa klienta i kontakt - świetne. Gorąco polecam i wiem, że to nie ostatni mój zakup w tej firmie (szykuje się remont pokoju córki). Dodam, że wcześniej mieliśmy łóżko białe z bardzo znanej sieciówki i jakość oraz wygoda łóżka Dora - nie do porównania!!!
Gości | 2019-12-14 18:25
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko Dora II Maxi
Super miły sprzedawca, który realizuje projekty również pod indywidualne projekty klienta, a przy tym bardzo terminowy.Łóżka po skręcenie prezentują się niemal idealnie jak na zdjęciach a jakoś wykonania dużo lepsza niż te z dużych punktów sprzedaży . Kupiłam 2 łóżka z materacami na przedpłatę i dziś nie żałuję zakupu. Z całego serca polecam tego sprzedawcę.
Gości | 2020-01-02 23:36
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko Dora II maxi z pojemnikiem i szufladą
Zamówione łóżka Dora są bardzo ładnie i estetycznie wykonane.
Córki bardzo zadowolone z pojemnika na pościel i funkcjonalnej szuflady. W pokoju łóżka prezentują się naprawdę świetnie, a poduchy pozwalają na wygodne siedzenie. Realizacja zamówienia bardzo szybka.
Doskonały kontakt ze sprzedającym, który był bardzo pomocny i rozwiązał wszelkie problemy. Szczerze polecam firmę Anpol meble.
Gości | 2020-01-15 19:25
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
super łóżko dla dzieci lub młodzieży
Po raz pierwszy wybrałam firmę ANPOL, dokonując zakupu łóżka DORA II maxi, które bardzo ładnie się prezentuje, także jako kanapa. Łóżko jest praktyczne i łatwe w obsłudze nawet dla małolata. Wykonanie solidne, dokładne i estetyczne. Teraz mam zamiar wyposażyć cały pokój meblami tej firmy.
Jako klient jestem pod wrażeniem miłej i profesjonalnej obsłudze. Na szczególne podkreślenie zasługuje fakt, że firma ta bezinteresownie pomogła mi rozwiązać nie mały problem, zawiniony przez osoby trzecie.
Firma Anpol jest jak najbardziej godna polecenia.
Gości | 2020-02-25 11:16
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Bardzo dobre łóżko Dora
Bardzo dobre łóżko. Wygodne i ładne, na żywo jeszcze lepiej się prezentuje niż na zdjęciach. Wszystko zgodnie z opisem, jestem zadowolona z zakupu. Córka szczęśliwa, że ma tak ładne łóżko :)
Gości | 2020-06-08 11:00
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko DORA II MAXI z pojemnikiem i szufladą z funkcją spania
Bezproblemowy kontakt. Towar porządnie zapakowany. Łóżko bardzo ładne i praktyczne. Instrukcja montażu wymaga nieco dopracowania - jest mało czytelna w porównaniu np. z IKEA. Montaż desek stelaża dość uciążliwy - stelaż powinien być dostarczany oddzielnie już zmontowany (a nie same deski). Do montażu mechanizmu podnoszenia powinny być dostarczane duże podkładki pod śruby. Deski, do których są montowane są dość miękkie i wgniatają się podczas dokręcania nakrętek.
Generalnie jestem zadowolony, ale z tą cenę wymagałbym większego dopracowania szczegółów technicznych.
Gości | 2020-06-10 08:01
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko DORA II MAXI z pojemnikiem i szufladą z funkcją spania
Bezproblemowy kontakt. Towar porządnie zapakowany. Łóżko bardzo ładne i praktyczne. Instrukcja montażu wymaga nieco dopracowania - jest mało czytelna w porównaniu np. z IKEA. Montaż desek stelaża dość uciążliwy - stelaż powinien być dostarczany oddzielnie już zmontowany (a nie same deski). Do montażu mechanizmu podnoszenia powinny być dostarczane duże podkładki pod śruby. Deski, do których są montowane są dość miękkie i wgniatają się podczas dokręcania nakrętek.
Generalnie jestem zadowolony, ale z tą cenę wymagałbym większego dopracowania szczegółów technicznych.
Gości | 2020-06-10 10:27
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Właściciel odpowiedział na tę opinię
Witam serdecznie
Klient przykręcił odwrotnie śruby, nakrętka idzie od strony automatów

Bardzo dziękujemy za super recenzje, staramy się aby nasze produkty cieszyły naszych klientów
Pozdrawiam
Łóżko dziecięce Dora II z pojemnikiem i szufladą
Łóżko dziecìęce wykonane solidnie ,wygodne do spania ,łatwe do samodzielnego montażu a elementy na czas transportu zabezpieczone przed uszkodzeniem.Jestem zadowolony z produktu i polecam.Piotr
Gości | 2020-06-19 15:06
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Opinia
Bardzo polecam meble z firmy Anpol.
Przemiła, fachowa obsługa !
Gości | 2020-07-07 08:09
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Bardzo dobre łóżko
Bardzo dobre łóżko. W pokoju dziecka dobrze wygląda i jest wygodne, dobrze wykonane, solidne. Jak za tak niską cenę to jakość świetna
Gości | 2020-07-30 13:46
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko Dora II
Łóżko wyglada ok, małe niedoróbki lakiernicze. Niestety beznadziejna instrukcja składania co można by poprawić chyba ze będzie składanie przez doświadczona osobę z duuzzym doświadczeniem.  Liczę ze po problemach z montażem eksploatacja to będzie czysta przyjemność. Irena
Gości | 2020-08-18 18:23
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Właściciel odpowiedział na tę opinię
Witam serdecznie
Czy naprawdę skręcenie czterech elementów od pojemnika, stelaża i szuflady jest aż tak trudne ?
Bardzo przepraszamy za utrudniane i zrobimy wszystko aby klient był zadowolony
Pozdrawiam