Recenzje produktu Łóżko Lena z pojemnikiem

Napisz własną recenzję produktu
  • Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać recenzje
*
*
  • Zły
  • Doskonały
Zamieszczone recenzje
łóżko Lena z pojemnikiem
Łóżko prześliczne, naprawdę super, bardzo głęboki pojemnik, solidnie wykonane, stabilna konstrukcja, świetny kontakt z Firmą, szybki montaż oraz szybka dostawa.Gorąco polecam
Paulina | 2019-04-03 15:32
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Bardzo polecam
Dobre łóżko, córce się bardzo podoba. Jest stabilne i dobrze wykonane, bardzo polecam.
Gości | 2020-06-29 14:30
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Piękne łóżko
Piękne łóżko, córce się bardzo podoba. Wygodne i solidne, dobrze wygląda w pokoju dziecka - dziewczynki :)
Gości | 2020-07-21 13:03
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
stabilne
Bardzo stabilne łóżko, bardzo łatwo się składa, jest wytrzymałe. Szybka wysyłka i odpowiednio zapakowana paczka :)
Gości | 2020-12-15 18:55
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Zadowolona
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Łóżko jest prześliczne i bardzo proste do złożenia. Idealnie pasuje do pokoju mojej córeczki.
Gości | 2020-12-21 19:04
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Polecam !
Jestem mile zaskoczona słownością i kontaktem , szybka sprawna obsługa. Wszystko jak w zegarku , miało byc 2 tyg ,bylo idealnie 2 tyg  :) podoba mi się bardzo podejście do klienta jak i szybka reakcja z odp na maile. Widac ,ze zalezy tutaj na dobru klienta.
Łóżko ma dop 1 dzien ale myślę że corka bedzie zadowolona :) fajny gleboki pojemnik . Dla mnie idealne :) bardzo polecam i łóżeczko i firmę
Gości | 2021-01-28 22:01
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Lena z pojemnikiem - super
Nowe łózko wybieralismy wspolnie z córką. Na pewno podstawa to odpowiednie wymiary, dobre wykonanie i tez jednak dodatkowe pojemniki na pościel. Najbardziej spodobał sie jej model Lena wiec nie mielismy nic przeciwko Dobra cena i mila obsluga ktra wszystko wytłumaczyła. Już złożone i od tygodnia nasza Kamilka jest z niego bardzo zadowolona :)
Gości | 2021-03-25 10:54
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Lena z pojemnikiem - polecamy
Ładny i nowoczesny design, łóżko które na pewno sprawdzi się przez kilka kolejnych lat. Porządne wykonane i racjonalna cena. Śmiało możemy polecić :D
Gości | 2021-04-26 11:02
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Lena z pojemnikiem polecamy!
Po prostu ładne, funkcjonalne i wygodne łóżko dla dziewczynki. Pasuje idealnie, wszystko zgodnie z opisem.
Gości | 2021-05-25 12:16
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Lena z pojemnikiem, polecam
W mojej opinii zdecydowanie łóżko warte uwagi. Ładnie wykonane, przestronne i też plus za spory pojemnik. Córcia nie narzeka, my również (nic w zestawie nie było uszkodzone) :)
Gości | 2021-06-23 11:24
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Lena z pojemnikiem
Zakup łóżka dla naszej córci bardzo udany. Model który naprawdę został stworzony z pomysłem, ale i stylem. Przyjemny design, dodatkowe zabezpieczenie przed upadkiem i sporym pojemnikiem
Gości | 2021-07-25 16:46
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Lena z pojemnikiem
Chcieliśmy dla córci znaleźć porządne i ładnie wykonane łóżko (bo też musiała je sobie oczywiście wybrać na koniec z modeli jakie wpadły wcześniej nam w oko). Ogólnie co do wersji Lena mam pozytywne spostrzeżenia, ponieważ śpi się jej bardzo wygodnie, widać że zaprojektowane z myślą o funkcjonalności  i opcją wyboru koloru.
Gości | 2021-08-16 10:16
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko dla córci
Tutaj znaleźliśmy bardzo ładne łóżko lena z pojemnikiem w kolorze szarym i większym rozmiarze 80x180, żeby posłużyło dłużej :) Obsługa udzieliła wszystkich informacji, dostawa zgodnie z ustaleniami takze polecam
Gości | 2021-09-17 08:56
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
lena z pojemnikiem - polecam
Ładne i dobrze wykonane łóżeczko dla córci, plusem jest dość głęboki pojemnik i barierką, żeby w nocy dziecko nie wypadło. Udany zakup!
Gości | 2021-10-20 08:43
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko Lena
Długo zastanawiałam się nad wyborem łóżka dla córki, chciałam żeby było solidne i funkcjonalne, aby starczyło na jakiś czas. Wybór padł na firmę Anpol i model Lena. Podejście firmy do klienta oceniam na rewelacyjne. Przed zakupem uzyskałam odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania. Za każdym razem telefon został odebrany, tak samo mailowo nie mam zastrzeżeń. Łóżko wykonane jest solidnie, montaż jest prosty. Nie mam obaw, żeby położyć się na nim obok córki jeśli zachodzi taka potrzeba. Świetnym rozwiązaniem jest pojemnik na pościel, który jest spory i pakowny,oraz barierka ochronna. Łóżko ma skromy i uroczy wygląd, bez zbędnych udziwnień. Polecam serdecznie.
Gości | 2021-10-21 20:47
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)