Napisz własną recenzję produktu
*
*
  • Zły
  • Doskonały
Zamieszczone recenzje
Łóżko leon z pojemnikiem
Polecam to piękne łóżko Leon
łóżko na żywo prezentuje się dużo lepiej niż na zdjęciu , kontakt z firmą super, sprzedający  udzielił  wyczerpujących odpowiedzi na nasze pytania , łatwy montaż, terminowa dostawa , solidnie zapakowane towar .
Wszystko w porządku Polecam 100% zadowolenia
Gości | 2019-04-03 16:30
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (1/0)
Polecam w 100% Łóżko dziecięce Leon z pojemnikiem
Łóżko piękne, wykonane świetnie. Kontakt z Producentem rewelacyjny. Gorąco polecam. Nie ma się do czego przyczepić. Na każde pytanie uzyskaliśmy natychmiastową odpowiedź. Super.
Anna | 2019-05-27 20:20
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
zdecydowanie polecam łóżko
Jestem mile zaskoczona błyskawiczną realizacją zamówienia. Szybka dostawa, świetny kontakt ze sprzedawcą, miły pan dostawca. Łóżko godne polecenia, wszystkie elementy, nawet najmniejsze detale w szczegółach perfekcyjnie wykończone i spasowane. Przyjemność w składaniu łóżka gwarantowana. Wszystkim niezdecydowanym polecam firmę Anpol. Firma dba i szanująca klienta. POLECAM w 100%.
ANNA | 2019-09-06 23:58
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (1/0)
Łóżko Leon
Szczerze polecamy sklep i łóżko Leon .Kupilismy dwa, dla starszego i młodszego syna. Pojemniki świetnie się sprawdzają.W jednym mamy pościel a drugi służy jako schowek na zabawki. Świetny kontakt ze sprzedającym. Nie było problemu nawet z modyfikacja jednego z łóżek, tak aby można było wszystko ładnie zestawić w pokoju🙂 .
Justyna | 2019-11-09 11:44
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko dziecięce+ materac
Łóżko i materac bardzo dobrej jakości. Łatwe do montażu. Opcja z podnoszeniem stelaża bardzo wygodna. Jestem zadowolena z zakupu. Polecam :)
Gości | 2019-11-15 17:27
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Polecam łóżko Leon
Bardzo udany zakup. Łóżko wykonane solidnie, wygodny materac, praktyczna skrzynia do przechowywania. Super kontakt z firmą, łóżko dotarło przed terminem, polecam wszystkim. Naprawdę warto 😉
Katarzyna | 2019-11-19 22:48
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko LEON białe
Bardzo fajne łóżko, wybrałam je ze względu na pojemnik, który jest dość spory co mnie bardzo cieszy gdyż obawiałam się że będzie płytki. Materac przyjemny, wygodny choć nie znalazłam informacji czy posiada atest. Łóżko jest do samodzielnego złożenia, potrzeba tylko trochę czasu i cierpliwości.  Ładnie się prezentuje w zestawieniu z białymi meblami. Sama obsługa klienta na wysokim poziomie. Szczerze polecam.
Gości | 2020-02-07 23:55
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (1/0)
Łóżko Leon
Łóżko Leon jest bardzo ładne i solidne. Kontakt ze sklepem rewelacyjny, Pan jest bardzo miły i pomocny.
Łatwy montaż, dobrze zabezpieczone podczas transportu.
Polecam!
Gości | 2020-06-28 14:40
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Polecam!
Polecam, realizacja zamówienia była szybka, a łóżko spełnia oczekiwania w 100%. Jest rewelacyjne, bardzo ładne, dobrze  wykonane.
Gości | 2020-06-29 14:31
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Świetne łóżko
Dobrze wygląda na żywo, jest solidne i wygodne, zakup świetny :) polecamy wraz z córką :)
Gości | 2020-07-09 13:23
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko leon
Łóżko wybrałam ze względu na duży i otwierany pojemnik. Nie zawiódł mnie. Jest dość pojemny, na pewno zdecydowanie bardziej niż proponowane przez innych producentów szuflady. Składanie zajęło nam trochę czasu, szczególnie stelaż, ale daliśmy radę.  Łóżko jest stabile i wytrzymale, spokojnie mogę się położyć obok córki (wybraliśmy opcje 180cm). Ładnie się prezentuje w pokoju dziecka. Materac jest dość cienki, ale o dziwo wygodny. Polecam zakup. Przesyłka szybka, mailowo wszystko wyjaśnione. Mam nadzieję, że łóżko długo posłuży nam.
Katarzyna | 2020-12-22 23:15
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
wspaniała obsługa klienta
Wieczorem po rozpakowaniu przesyłki napisałam maila z uwagami do produktu. Następnego dnia z samego rana odebrałam telefon z korzystną propozycją naprawienia sytuacji. Niezwykle "proklienckie" podejście. Dużo życzliwości.
Wyrazy ogromnego szacunku!
Gości | 2021-02-10 18:08
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Strzał w dziesiatkę
Łóżko dokładnie takie jak w opisie i na zdjęciach. Dodatkowo model jakiego właśnie szukaliśmy. Łatwe w montażu, bardzo solidnie wykonane. Wszystko tak jak powinno być. Kontakt ze sprzedajacym rewelacyjny. Informacje o dostawie dzień wczesniej. Kurier na czas. Oby więcej takich przedsiębiorców.
Jarosław | 2021-03-01 21:31
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
łóżko Leon
Łóżko ok, ale minimalne odpryski okleiny na niektórych elementach ( na szczęście nie widocznych po złożeniu łóżka)
Zamówienie otrzymałam tydzień opóźnione ale kontakt z firmą bardzo dobry.
Kamila | 2021-03-04 18:50
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko Leon z pojemnikiem
Łóżko solidne, kontakt z firmą bez zarzutu (błyskawiczna odpowiedź na ewentualne pytania), wysyłka ekspresowa. POLECAM !!!
Gości | 2021-03-19 12:32
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Leon z pojemnikiem
Ładny i funkcjonalny model. Plus za to, że jest barierka zabezpieczająca oraz do tego spory pojemnik i optymalne rozmiary.
Gości | 2021-03-29 08:02
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Łóżko Leon z pojemnikiem
Łóżko prezentuje się wyśmienicie na żywo.
Kontakt ze sprzedającym WZOROWY.
Montaż dla osoby o zerowym pojęciu - 5/5
Dostawa na czas po wcześniejszym kontakcie.
Wszystko zapakowane porządnie bez zastrzeżeń.
To pewnie nie ostatnie zakupy :)
Gości | 2021-04-07 17:55
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Udany wybór - Leon z pojemnikiem
Ładne i funkcjonalne łóżko dla dziecka z pojemnikiem na pościel i akcesoria. Syn zadowolony, może się wygodnie wyspać i odpocząć :)
Gości | 2021-04-25 09:23
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
Leon z pojemnikiem - super
Bezpieczne i wygodne łóżka do malucha. Jest zabezpieczająca barierka, głębokim pojemnikiem na pościel. Do tego odpowiednio dużo miejsca żeby mógł się wygodnie wyspać. Samo wykonanie też w mojej opinii nie pozostawia zarzutów.
Gości | 2021-04-26 11:07
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)